Cerrajeros Cruz Vic

Serrallers urgents 24 h. Econòmics, ràpids i efectius

Necessites un serraller urgent? Realitzem serveis de serralleria a domicili. Oferim un servei ràpid, econòmic i professional les 24 hores del dia.

Sabem com en són, d'importants, els serveis urgents, i per aquest motiu estem disponibles les 24 hores del dia, set dies a la setmana i els 365 dies de l'any amb serveis econòmics.

A Cerrajeros Cruz Vic posem a la teva disposició el millor servei de serralleria d'urgències 24 hores per obrir portes, instal·lar i substituir panys, panys antirobatori, serralleria d'automòbil... També canvien qualsevol tipus de panys, bombins, control d'accés, panys antipànic... Som experts en canvi de panys, et donem solució a les teves necessitats.

No saps com reparar o arranjar una persiana? Vols motoritzar les persianes de la teva casa o oficina? No pateixis, estem aquí per ajudar-te.

A Cerrajeros Cruz Vic podràs trobar professionals qualificats, amb experiència en tota mena d'instal·lacions i reparacions de persianes. Ja sigui perquè la teva persiana s'ha despenjat, perquè té llistons trencats o perquè necessites una motorització de persiana, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Només amb nosaltres trobaràs el servei més professional al preu més econòmic.

Donem un servei molt ràpid i solucionem el problema en la mateixa visita, ja que les nostres unitats estan equipades amb tot el que puguis necessitar.

Llegir més
go next

Contactes

veure mapa

Contactes

veure mapa

Contacta amb nosaltres

Si us plau, revisa els camps seleccionats
Abans de signar/enviar la sol·licitud, ha de llegir i acceptar la informació bàsica sobre protecció de dades que es presenta en la política d'ús de dades

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres

Ens posarem en contacte amb tu tan aviat com sigui possible

feu clic per a copiar el mailemail copied